Om

OM OS

Amager Revyen blev grundlagt i 2018 af bl.a. Dorte Munksgaard og Anders Anderskov. I dag består ledelsen af de to, plus Mille Berg som kom med i 2020. 

Revyen er en professionel revy, med garvede folk på alle poster. 

Instruktør Mikkel Reenberg og kapelmester Morten Østergaard er efter et par succesfulde sæsoner blevet en fast del af revyen. Skuespillerne kan veksle fra år til år, dog er de tre i ledelsen ofte en fast del af ensemblet. Men vi forsøger at tage nyuddannede skuespillere med hvert år, så vi selv fornyer os, og så de nye og de garvede kan lære af hinanden.  


Amager Revyen er både klassisk - og moderne. Vi er meget bevidste om de tradtioner der ligger til grund for genren, og vi har stor respekt for de kunstnere vi står på skuldrene af. Vi elsker revy, men har også lyst til at udfordre og udvikle genren, så den også inviterer det yngre voksne publikum ind. Der skal åbnes op for flere former for humor, være plads til nye ideér og originale indslag, og vi forsøger år for år at udvikle sketchformer og monologer, og forfine musikaliteten i revyen. 


Revyen er kun på sit fjedre år, og er derfor under konstant udvikling. Vi er en kerne af mennesker som både jonglerer mellem at være udøvende scenekuntnere, iværksættere, producenter, ideudviklere, PR/billet/fundraising-medarbejdere, kostumierer, scenografer og mange andre titler. Vi har rigtigt mange kasketter på, og det kræver nogle gange stor koncentration at huske liiige hvem man er og hvilken opgave man er igang med. Men sådan er det at producere teater uden en stor pengemaskine eller en kæmpe sponsor i baghånden.

Heldigvis kommer der år for år flere sponsorer, fonde og samarbejdspartnere til. Vi har fået et godt netværk her på Amager, på mange planer.

Hvis du har lyst til at være en af de gode folk vi samarbejder med, og kan bidrage med enten økonomi eller hjælpende hænder, så læs mere om hvordan HER

Du er også altid velkommen til at kontakte os på mail: info@amagerrevyen.dk, eller på telefon: 93 803 863.


Vi glæder os til at udvikle og udvide Amager Revyen i årene fremover!


LEDELSEN